avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de semnarea ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de semnarea procesului verbal de instalare camere in imobilul in care locuiesc. Inainte de instalarea lor s-a obtinut semnatura tuturor. Presedintele a rugat locatarii sa aduca oferte, s-au instalat, o persoana care nu face parte din comitet la solicitarea presedintelui ( acesta nefiind acasa cand a avut loc instalarea), a supravegheat instalarea lor, dupa care a mers cu presedintele si i-a explicat in detaliu ce si cum. Procesul verbal de receptie a lucrarii de cine trebuie semnat conform legii? Din ce am gasit, presedintele si comitetul trebuie sa semneze ( – comisia de recepţie este formată din administrator, membru/membri ai comitetului şi preşedintele asociaţiei) .Tin sa mentionez ca presedintele si administratorul nu vor sa achite factura pana cand persoana care a stat cu echipa nu semneaza procesul verbal. Ce pot face in acest caz?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:42, 9 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneti firma intr-o situatie neplacuta, insa, va asigur ca sunt metode de rezolvare.
Asadar, presedintele este cel care a generat aceasta situatie si tot el trebuie sa o "repare", si da, poate semna si persoana desemnata de catre presedinte sa-l reprezinte - si cred ca ajunge.
Deci sistemul de supraveghere exista, functioneaza (sau, ma rog, poate functiona). Urmeaza sa mergeti pe site-ul
[ link extern ] .
Nu va incurcati in semnaturi, daca tot ati dorit sa va dotati cu un sistem de supraveghere!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procesul verbal de receptie trebiie sa fie semnat de catre echipa manageriala a asociatiei de proprietari,respectiv presedinte si comitet executiv care in fapt sunt reprzentantii beneficxarului sistemului de supraveghere parte in contractul de prestari servicii instalare sistem de supraveghere
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din partea asociatiei - echipa manageriala a asociatiei de proprietari este indeajuns semnatura presedintelui + adminului, adica cei care au semnat si contractul de prestari de servicii,
Nu mai complicati lucrurile, ca si asa ne zbatem in hartii si semnaturi peste semnaturi - eventual stampilate...
Eu am inteles ca tocmai presedintele este cel care este cel nashpariliu si o face pe-a desteptul. Daca are ceva de obiectat, sigur, poate discuta, da un termen de rezolvare si daca este in regula, semneaza. Dupa semnarea PV de receptie, "curge" termenul de garantie.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proces verbal invalid/valid buna ziua, la adunarea ... dan.dumitrel dan.dumitrel Proces Verbal Invalid/Valid Buna ziua, La Adunarea Generala, proprietarii care au venit, au dat semnatura de prezenta iar in Procesul Verbal s-au ... (vezi toată discuția)
Incasare bani de la o alta societate coman cristina coman cristina sunt o pfa iar din 2009 am executat prestari servicii la o societate agricola(servicii in agricultura) si am incasat doar o parte din bani.am contract de ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata ordinelor bancare ale asociatiei Ruxandra15 Ruxandra15 Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie neplacuta si as dori sa ma lamuriti. Eu i-am donat baiatului meu in 2016, apartamentul prin act notarial, astfel incat el ... (vezi toată discuția)