avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Radet (doar sistemul de incalzire)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Radet (doar sistemul de incalzire)

Buna ziua. Cunoaste cineva o firma de consultanta care ma poate ajuta cu demersurile privind debransarea de la Radet in Bucuresti? (calorifele le-am deconectat, incalzirea este pe electric, ar ramane doar furnizarea apei calde de la baie/bucatarie de la Radet). Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: cetatean8735241 , utilizator 12:02, 9 Iunie 2022
Intrati pe site la CMTEB la debransare partiala. Descarcati-va tipizatele si le depuneti la ei.
Posibil sa nu aveti nevoie de firma pentru debransare partiala.
Daca da, gasiti mult pe internet.
Multumesc frumos pentru raspuns. O sa ma uit si la ei pe site. Pe internet nu se gasesc firme pentru debransare partiala (la o cautare pe google amanuntita). Maj vor debransari integrale cu proiect pe gaze altfel nu se baga. Multumesc oricum de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare partiala. marius2k marius2k buna ziua. locuiesc in galati, unde situatia incalzirii centralizare este incerta. am ceva datorii la intretinere pe care nu voi reusi sa le achit pana la ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Actiune debransare radet 2012-2013 catalin2011 catalin2011 Va rog putin suport juridic , am o actiune in instanta pentru obligatia de a face (am cerut debransarea caloriferelor) , Parati : doua Asociatii + RADET , ... (vezi toată discuția)