Injurii vecin
Buna ziua.As putea sa dau in judecata ( eventual sa cer daune morale) un vecin care aproape zilnic ne face injurii mie si familiei mele?Acest vecin efectiv ne terorizeaza....ne urmareste fiecare miscare, sta proptit in gard si incepe sa ne injure.Am chemat politia de nenumarate ori. I s-au dat amenzi, dar nu s-a rezolvat nimic, el continua. Are bani si nu conteza pentru el amenzile.
Ne supune unui stres permanent.Ce putem face in privinta asta?
Insulta nu mai este prevazuta de legea penala ,probabil a fost amendat pt legea 61.Intr un proces civil se pot cere daune morale dar o sa aveti nevoie de un martor macar..
Martori as avea, dar banuiesc ca este un proces de lunga durata, care presupune timp si bani.Ma mai judec de vreun an cu el intru-un proces de granituire. Am vrut sa facem un gard mare pe limita de propritate, dar el nu si-a dat acordul si a trebuit sa-l dam in judecata. Se face anul si inca ma judec, sincera sa fiu nu stiu daca o sa castigam.
Calomnie
CatalinRelu
Mi-au fost aduse injurii in mod repetat, in public. Politistul chemat, a intocmit un proces verbal, apoi a sanctionat persoana cu o contraventie minima. In ... (vezi toată discuția)
Vecini reclamagii
miradeiu
Buna. De un an ne-am mutat la casa noua. Vecinii au facut tot timpul reclamatii: pentru nisipul depozitat la poarta si pentru care aveam autorizatie, pentru ... (vezi toată discuția)