rabinu85@yahoo.com 
	    	Utilizator

rabinu85@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Puteti initia executarea silita, in ceea ce priveste programul de vizitare solicitat, si, totodata,puteti depune o plangere penala pentru nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 CaradeanuMihaela	                   

Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)
	                    CaradeanuMihaela	                   

Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)

Gîdea victoria georgiana	                   

Bună ziua!În data de 12 .06.2023 am înainte divorțul . Împreună avem doi copii 7 și 5 ani . Divorț să finalizat pe data de 14.05.2024,și sentința am ... (vezi toată discuția)
	                    Gîdea victoria georgiana	                   

Bună ziua!În data de 12 .06.2023 am înainte divorțul . Împreună avem doi copii 7 și 5 ani . Divorț să finalizat pe data de 14.05.2024,și sentința am ... (vezi toată discuția)

elisza	                   

Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . ... (vezi toată discuția)
	                    elisza	                   

Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . ... (vezi toată discuția)