~ final discuție ~
 olivianus	                   

Suntem 2 coproprietari, posesori conf CF-50%-50%.Unul dintre coproprietari vrea sa faca un proces de iesire din indiviziune ( urmare a faptului ca nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
	                    olivianus	                   

Suntem 2 coproprietari, posesori conf CF-50%-50%.Unul dintre coproprietari vrea sa faca un proces de iesire din indiviziune ( urmare a faptului ca nu s-a putut ... (vezi toată discuția)

VONPAUL006	                   

Sintem  trei  coproprietari ai  unui  imobil.
Deoarece  nu  s a  ajuns  la  o  intelegere,  unul  din  coproprietari vrea  sa  deschida  actiune  de  iesire  ... (vezi toată discuția)
	                    VONPAUL006	                   

Sintem  trei  coproprietari ai  unui  imobil.
Deoarece  nu  s a  ajuns  la  o  intelegere,  unul  din  coproprietari vrea  sa  deschida  actiune  de  iesire  ... (vezi toată discuția)

lotuss	                   

buna seara,detin impreuna cu fratele meu,dupa decesul tatalui ns.,50% dintro garsoniera;ceilalti 50% apartin matusei mele.
deoarece fiica matusei locuieste in ... (vezi toată discuția)
	                    lotuss	                   

buna seara,detin impreuna cu fratele meu,dupa decesul tatalui ns.,50% dintro garsoniera;ceilalti 50% apartin matusei mele.
deoarece fiica matusei locuieste in ... (vezi toată discuția)