avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... POATE FI INTERZIS ACCESUL ANGAJAȚILOR CU ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

POATE FI INTERZIS ACCESUL ANGAJAȚILOR CU AUTOTURISMELE PERSONALE ...

Poate fi interzis accesul angajaților cu autoturismele personale în curtea unei instituții publice, daca seful centrului impune acest lucru ? Mentionez că există câteva locuri de parcare ,care au fost până acum folosite de către angajați .
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariamihaela12345 , utilizator 18:05, 13 Iunie 2022
Bineînțeles că poate, nu există vreo interdicție în acest sens.

Avand la dispozitie putine locuri de parcare, prin ROI al firmei se pot stabili persoanele/ lucratorii care au acces cu masina personala la locurile de parcare existente pe terenul firmei.

Am înțeles. Aceste reglementări sunt specificate în ROI al instituției publice.
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
mariamihaela12345, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces restrictionat in curtea blocului tehnicianu tehnicianu Buna ziua, sunt proprietar al unui apartament in contractul caruia se mentioneaza ca s-a transmis in coproprietate fortata si perpetua suprafata indiviza de ... (vezi toată discuția)
Elevii au voie să parcheze în curtea liceului? Arthus Pfizer Arthus Pfizer Bună ziua! Sunt elev în clasa a XII-a și vin cu mașina la liceul la care învăț. De asemenea, am și alți colegi care vin cu mașinile personale la ... (vezi toată discuția)
Auto ridicat din parcare de resedinta cu plata cu permis handicap in parbriz Gabrielos82 Gabrielos82 Am parcat 4 zile consecutiv auto dat in folosinta de la locul meu de munca, pe care l-am folosit la acel moment la transportul unui membru de famile cu ... (vezi toată discuția)