avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT LITORAL . ...

Va rog as dori sa aflu unde este arhiva fostei ONT LITORAL .
Va multumesc
Eugen Radu- Constanta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 17 Aprilie 2024
Vedeti daca ajuta link-urile de mai jos
[ link extern ]
[ link extern ] =
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Litoral S.A. - lichidator judiciar DĂSCĂLESCU & CO SPRL , Sediu: Municipiul Constanţa, Strada MARCUS AURELIUS, Nr. 8, Etaj P, Judet Constanţa
Multumesc, a fost f. bine.
Va rog sa imi spuneti daca stiti cine a preluat arhiva de la fosta ONT Litoral.Multumesc!
Aveati un raspuns mai sus
Litoral S.A. - lichidator judiciar DĂSCĂLESCU & CO SPRL , Sediu: Municipiul Constanţa, Strada MARCUS AURELIUS, Nr. 8, Etaj P, Judet Constanţa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății ... iulianamohora iulianamohora Bună ziua! Va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății SC Staff Collection Srl.. Societatea a dat faliment în 2017 și am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, unde aș putea găsi arhiva fostei fabrici de textile ... Gabriela Levențu Gabriela Levențu Bună ziua, unde aș putea găsi arhiva fostei fabrici de textile DACIA? Am nevoie de adeverință pentru dosarul de pensionare. (vezi toată discuția)