avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca nu platesc o amenda pentru parcare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca nu platesc o amenda pentru parcare oferita ...

Ce se intampla daca nu platesc o amenda pentru parcare oferita de politia locala Brasov dar eu nu am domiciliul in Brasov
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:25, 14 Iunie 2022
Ce parcare v-a oferit poliția locală din Brașov?!? În principiu, cine nu-și achită amenzile, nu - și va putea achita nici o taxa/impozit ce datorează primariei de care aparține, până nu achita acele amenzi. Și le va plăti până la urmă.

Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de la politia locala Rares1992 Rares1992 Ce sa fac in cazul in care am parcat (intr-o parcare de bloc) gresit si ei mi-au scris ca am obstructionat accesul spre parcari/garaje , dar cand am parcat am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? bună ... CBM CBM Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ? Bună ziua! Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)
Amendă parcare poliția locală Vlad123456789 Vlad123456789 Bună ziua. Aseară am parcat pe spatiu verde, era singurul loc de parcare liber. A apărut poliția locală chiar când voiam să plec. Mi-au cerut un ... (vezi toată discuția)