avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea pensiei de intretinere

In urma divortului am castigat dreptul de a creste si educa copii, fosta sotie fiind obligata la plata pensiei de intretinere.Avand in vedere ca de cativa ani nu am actionat-o pentru marirea acestei sume, in decembrie am facut acest lucru iar ea a depus o cerere reconvetionala aratand ca nu are de unde sa dea mai multi bani.Eu am probe ca are multe surse de castig, si vreau sa aduc la cunostiinta instantei acest lucru.Mentionez ca m-am recasatorit si pe langa cei doi copii din prima casatorie mai am un copil si din a doua, deci in total trei copii, pe care trebuie sa-i intretin dintr-un singur salariu de bugetar.
Ce este de facut? Rog sa-mi raspundeti si sa ma indrumati.
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 18:25, 25 Ianuarie 2010
Exista amebele posibilitati si cea aratata de dl.consilier si aceea de a indica dvs.respectivele locuri de munca la judecatorie,de la care instanta sa dispuna pe cale oficiala ,prin adrese ,sa primeasca relatii privind veniturile pe ultimele sase luni(sa pe timpul lucrat acolo)
nu uitati ca fiind reclamant trebuie sa va dovediti pretentiile.E posibil ca instanta sa va puna dvs.in vedere sa aratati locurile de munca ale fostei sotii, daca sunt mai multe.Nu puteti merge doar pe banuieli.
Eu am probe ca are multe surse de castig, si vreau sa aduc la cunostiinta instantei acest lucru

de unde provin aceste surse de castig? sunt ele evidentiate undeva sau e munca la negru? este foarte important ca aceste venituri sa fie legale. in cazul in care, spre ex, lucreaza ca frizerita acasa fara forme legale .... si obtine un castig din asta...nu se tine cont de el la stabilirea pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara andromeda71 andromeda71 Buna ziua, Acum trei ani am divortat si platesc pensie alimentara pentru un copil minor rezultat din acea casatorie. De curand m-am recasatorit si am un al ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara horatiu67 horatiu67 Am si eu o problema mai delicata. Sunt divortat de mai bine de trei ani, timp in care am platit fiicei mele pensia alimentara conform celor prevazute in actul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara micsorare valymony valymony am un proces micsorare pensie care s.a amanat pt data de 7 dec,spunand k s.a amanat pt a se solicita relatii de la politia orasului si de la consiliul local ... (vezi toată discuția)