Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat

Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat	    

Daniel T. 
	    	Utilizator

Daniel T. 
	    	Utilizator	    

Daca infectia este cauza modului defectuos al lucrarii efectuate de doctor si exista legatura de cauzalitate intre cele doua, atunci puteti notifica cabinetul pentru restituirea sumelor platite.
 Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat

Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat	    

Daniel T. 
	    	Utilizator

Daniel T. 
	    	Utilizator	    

Dovezi care sa ateste infectia cauzata, lucrarea efectuata si data acesteia, suma platita etc. Dvs. depuneti tot ce aveti in acest sens.
 Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat

Mihăilă Sebastian 
	    	Avocat	    

fittonia	                   

Buna ziua!
In urma unei lucrari dentare de ceramica pe zirconiu inceputa la un cabinet din cartier, am renuntat la finalizarea sa din cauza serviciilor de ... (vezi toată discuția)
	                    fittonia	                   

Buna ziua!
In urma unei lucrari dentare de ceramica pe zirconiu inceputa la un cabinet din cartier, am renuntat la finalizarea sa din cauza serviciilor de ... (vezi toată discuția)

ionelaaa	                   

Malpraxis in stomatologie. Acum un an si jumatate un medic stomatolog mi-a facut o coroana dentara si de atunci am numai probleme. Am intrebat alti medici si ... (vezi toată discuția)
	                    ionelaaa	                   

Malpraxis in stomatologie. Acum un an si jumatate un medic stomatolog mi-a facut o coroana dentara si de atunci am numai probleme. Am intrebat alti medici si ... (vezi toată discuția)

komocz ferenc	                   

Buna ziua.fìicei mele i-a fost scos un dinte definitiv pe motivul ca este cariat si la radiografie rezulta ca dintele permanent nu poate sa iasa.Asta s-a ... (vezi toată discuția)
	                    komocz ferenc	                   

Buna ziua.fìicei mele i-a fost scos un dinte definitiv pe motivul ca este cariat si la radiografie rezulta ca dintele permanent nu poate sa iasa.Asta s-a ... (vezi toată discuția)