avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un teren pe care sunt proprietar cu acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un teren pe care sunt proprietar cu acte in regula. ...

Buna ziua. Am un teren pe care sunt proprietar cu acte in regula. In timpul cap-ului un om si-a facut o "anexa" in care locuia fara autorizatie de constructie. Cat timp a fost in viata am lasat lucrurille asa cum erau. Acum insa a decedat si vecinii terenului meu care sunt rude cu decedatul au inceput sa puna stapanire pe teren. Cum procedez sa imi elibereze terenul de garduri si oi si ce mai au ei acolo depozitat?
Daca exista act doveditor,faceți plîngere la poliție!!
Actiune.in revendicare.in civil in penal.dureaza cu anii fara rezultate vizibile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe domeniul public srnmario srnmario Buna ziua tuturor. In urma cu 3 ani am achizitionat o proprietate. Intre drumul de acces si proprietatea mea exista o parcela incadastru ca si \"domeniu ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre gardul vecinului si o constructie bcpi.in bcpi.in Buna ziua! In cateva randuri as vrea sa va explic problema mea. Este vorba de o constructie care urmeaza sa se construiasca pana la hotarul despartitor ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan tulburare posesie gtroman gtroman Buna ziua. In urma cu aprox 15 ani am cumparat un teren cu o casa veche pel el, acum am decis sa demolez casa si sa construiesc alta doar ca am avut neplacuta ... (vezi toată discuția)