avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună seara! Soțul meu a făcut înaintea căsătoriei un credit pe care nu l-a achitat. A întrat în biroul de credit și are executare silita. Noi intenționăm sa cumpărăm un teren. Banca poate sa îl execute silit pe bunul luat în timpul căsătoriei, chiar dacă el a făcut creditul înainte?
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
Asdfg.0, utilizator
Cel mai recent răspuns: Asdfg.0 , utilizator 11:40, 18 Iunie 2022
Poate, dupa ce cere partajul terenului ca sa urmareasca numai cota sotului de teren.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum afecteaza o datorie cumpararea unui teren adrianarr adrianarr Buna ziua ! As avea o intrebare legata de cumpararea unui teren . Situatia este astfel : sotul a luat un credit de nevoi personale negarantat cu nimic inainte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem ... Mariarobu19 Mariarobu19 Buna ziua! Eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem un apartament cumpărat, ambii fiind proprietari în acte. În cazul în care fostul sot ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu davidradu davidradu Bună seara, as dori dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns, în 2007 am luat parte la un credit bancar împreună cu o alta persoana care nu a fost ... (vezi toată discuția)