avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua Cand se genereaza voucherul pentru programul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua Cand se genereaza voucherul pentru programul Rabla ...

Buna ziua
Cand se genereaza voucherul pentru programul rabla electrocasnice 2022?
Intreb deoarece m-am inregistrat , mi-au fost validate datele dar in sectiunea ** Genereaza voucher** nu apare nimic , la fel si in sectiunea **Voucherele mele**
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
Stoparea unei expertize contabile judiciare fără temei (întâi soluţionarea contestaţiilor, şi apoi expertiza, dacă mai e nevoie) ! rmf rmf Am fost daţi în judecată abuziv (şi inducând în eroare Organele Judiciare - e Faptă Penală) de către \\"şefii\\" unei Asociaţii de Proprietari ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)