avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare credit Noua casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare credit Noua casa

Buna seara! Vanzatorul are un credit facut prin programul "Noua Casa" de peste 8 ani. Acesta se poate prelua? In ce conditii? Banca la care fac creditul este aceeasi la care are si vanzatorul. El trebuie sa-si achite integral creditul ca sa-l poata vinde?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2022
IonitaElena, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui apartament pe care vanzatorul are ipoteca prima casa MustangGrecul MustangGrecul Buna seara, Doresc sa cumpar un apartament pe care vanzatorul l-a cumparat prin Prima Casa la BRD. Mai are 40 000 euro ramasi de platit. Din cate am ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil achizitionat prin programul prima casa bvr bvr Buna dimineata! Stiti care sunt conditiile si etapele vanzarii unui imobil achizitionat prin programul Prima Casa? Dar ale inchirierii. Mentionez ca au ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)