avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post pe cod COR 251203
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post pe cod COR 251203

Buna,

Am primit un post pe cod COR 251203, la o firma privata. Am spus în cadrul recrutării că nu am licențiat în domeniu( nu am luat licența). Este legal sa muncesc pe acel cod COR?

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)
Desfiintare departament Grigore C Grigore C Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - intr-o firma de IT se va face desfintarea a 2 departamente si se va crea unul nou (probabil avand alt sef) in care o sa ... (vezi toată discuția)
Salut, sunt angajat în cadrul unei firme pe funcția de expert ... Danut3264 Danut3264 Salut, sunt angajat în cadrul unei firme pe funcția de expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, cod COR 242213, având o vechime de 5 ... (vezi toată discuția)