avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca detin un PFA care activeaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca detin un PFA care activeaza in domeniul agriculturii ...

Buna ziua,

Daca detin un PFA care activeaza in domeniul agriculturii si domeniul tranporturilor rutiere de marfuri, iar doi angajati lucreaza in agricultura si unul in tranaporturi sunt obligat sa le maresc salariul la 3000 de lei?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 20 Iunie 2022
Angajații din agricultură și industria alimentară trebuie sa aiba un salariu brut de încadrare pentru 8 ore de muncă/zi de minim 3.000 Ron brut /lună

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua cim la angajatori diferiti cristinast cristinast buna ziua, o persoana are cim de 8 ore/zi la un angajator si doreste sa lucreze la un alt angajator din domeniul industriei alimentare cu 2 ore/zi. daca ... (vezi toată discuția)
Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească ... Eliberarea Eliberarea Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească salariul la 3000 lei daca nu realizează o cifră de afaceri de 80 la sută? (vezi toată discuția)
Salariul minim de la 1 iunie va fi obligatoriu de 2750 lei pentru ... Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Salariul minim de la 1 iunie va fi obligatoriu de 2750 lei pentru noii angajati? Sau e tot de 2550 lei cu posibilitatea cresterii nivelului cu cei 200 lei ... (vezi toată discuția)