avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, doresc sa actionez în judecata o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, doresc sa actionez în judecata o persoana, pentru ...

Bună ziua, doresc sa actionez în judecata o persoana, pentru suma de 3500 euro,ce taxe de timbru trebuie să achit? Mulțumesc
Ce reprezintă cei 3500 Euro un imprumut,v -a produs o dauna,sunt daune morale pt o insulta etc.In functie de raspuns .poate fi vorba de o taxa fixa,o taxa care se calculează la valoare etc.
Bună seara,mulțumesc pentru răspuns, cei 3500 euro reprezinta comisionul stabilit în contractul de exclusivitate cu proprietara unui imobil,dupa vanzare,aceasta a uitat sa plătească comisionul.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ce reprezintă cei 3500 Euro un imprumut,v -a produs o dauna,sunt daune morale pt o insulta etc.In functie de raspuns .poate fi vorba de o taxa fixa,o taxa care se calculează la valoare etc.

Este o actiune.in pretentii calculați echivalentul.in lei si apoi calculati folosind calculatorul taxelor de timbru pe care il gasiti online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru daune morale ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Citeam undeva ca taxa de timbru pentru daune morale nu se mai plateste, in caz de insulta si calomnie. Asa e? Aveti idee cat este, in caz ca se ... (vezi toată discuția)
Daune morale produs alimentar expirat de 1 an ContSters440401 ContSters440401 Am cumparat un produs alimentar de la un supermarket cunoscut. Acesta era expirat de 1 an de zile. Evident, nu mai incape loc de discutii despre acest produs. ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar+taxa de timbru MIL2002 MIL2002 Stiu ca in cazul conflictelor de munca(ANGAJAT SI ANGAJATOR) nu se timbreaz cel putin asa am gasit scirs in C.M .Intrebarea mea este ....art. din Codul M este ... (vezi toată discuția)