avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! AM o intrebare legata de incadrarea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! AM o intrebare legata de incadrarea in codul COR al ...

Buna ziua! Am o intrebare legata de incadrarea in codul COR al unui Key Account Executive, altul decat reprezentant comercial. Ce incadrare folositi? Dar pentru Key Account Manager?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 24 Iunie 2022
cor pentru key account executive
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Detalii pt Key Account Manager
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu ce cod cor este corect sa folosesc ... g.apostolache g.apostolache Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc pentru pozitia de Key Account Manager? nu am gasit in COR, multumesc. (vezi toată discuția)
Pot initia sau nu o actiune in instanta? iliealexandruionut iliealexandruionut Buna seara, Bine v-am gasit pe acest forum. Va supun atentiei o situatie destul de neplacuta din viata mea recenta: NEmultumit de conditiile de munca am ... (vezi toată discuția)
Cor pentru key account executive anymaryh anymaryh Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un COR corespunzator pentru \'\'key account executive\'\' ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)