avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament care are si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament care are si parcare subterana, ...

Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament care are si parcare subterana, unde este si ghena blocului.
Administratorul imi percepe si pentru apartament cat si pentru parcare taxa de intretinere lift, motivand ca pentru parcare sunt cheltuieli pe cota indiviza si trebuie introduse.
Din punctul meu de vedere nu este corect sa platesc de doua ori intretinere lift,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:11, 24 Iunie 2022
va percepe corespunzator intregii proprietati, care cuprinde sii garajul; nu va percepe dublu sau de doua ori ci corespunzator cu ceea ce detineti si cu cota indiviza aferenta
Sunttei in eroare
Administratorul de imobil procedeaza temeinic si legal,nu percepe cota dubla aferent lift ci separat pentru bun imobil si parcare subterana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli de reparatie/intretinere valitudor17 valitudor17 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil nou care dispune, la subsol, de un numar de locuri de parcare privata. Accesul la garajul subteran se face printr-o ... (vezi toată discuția)
Parcarea taxata separat la intretinere luli08 luli08 Buna ziua, locuiesc intr-un complex rezidential de cca 2 ani. Plata intretinerii la apartament este destul de mare,dar de cateva luni ma confrunt cu o ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)