avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accesul interzis cu exceptia riveranilor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accesul interzis cu exceptia riveranilor

Buna ziua. As dori sa stiu cum se poate obtine accesul pe o strada doar pentru riverani. Care sunt pasii de urmat pentru a obtine acest lucru. Locuiesc pe o strada destul de ingusta fara iesire, e un fundac cu 8 locatari. Problema e cu locurile de parcare, vis-a-vis de intrare in fundac se construiesc duplexuri iar dezvoltatorul deja nu a respectat planul pentru parcari, ceea ce inseamna ca locatarii vor parca pe strazile alaturate inguste, respectiv pe strada infundata.

Alte discuții în legătură

Semne circulatie + statie gpl - legal? octav11 octav11 Buna ziua, As vrea sa stiu daca ma puteti lamuri in legatura cu cateva aspecte: 1. Recent pe o strada din Bucuresti (nu o sa precizez momentan numele), ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)