avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum poate un SRL oferi clientilor sai posibilitatea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum poate un SRL oferi clientilor sai posibilitatea de a plati in rate?

Buna ziua tuturor!

Cum poate un SRL oferi clientilor sai posibilitatea de a plati in rate?

Se incheie contract de prestari servicii cu plata in rate?

Ce caracter are? O data semnat banii se pot recupera in cazul in care clientul intarzie cu plata ratelor? Ma refer la rate direct prin firma nu prin banca.

Cum s-ar proceda mai exact si ce implica?

Multumesc pentru viitoarele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 07:24, 18 Ianuarie 2010
orice societate comerciala poate acorda clientilor facilitatea platii unui/unor produse achizitionate in rate, doua sau mai multe. consider ca in cadrul contractului de prestari servicii sau de vinzare a unui/unor produse trebuiesc introduse clauze care sa-l aprere pe prestator/ vinzator de neplata acestora. redactarea contractului trebuie facuta de un specialist care sa preintimpine orice posibilitate de neachitare a pretului. o asemenea facilitate, plata in rate se poate face prin incheierea unui contract intre cele doua parti.
Pentru a nu fi in situatia de a alerga dvs dupa clientii rai platnici sau sa va treziti in incapacitate de plata din cauza neincasarii la timp a costului marfurilor acordate in rate, va sugerez sa incheiati contracte de parteneriat cu bancile cu care lucrati dvs in sensul de a va da acces sa faceti credite direct din magazin de pe calculatorul societatii pentru persoanele dornice sa achizitioneze produse in rate. Astfel, o sa primiti suma ce reprezinta valoarea bunurilor, fara a avea nici o grija in acest sens iar clientii vor rambursa in rate sumele datorate la banca(bancile) care acorda creditul. Pentru o asemenea colaborare va recomand Raiffeisen Bank, BRD GSG, EFG Retail, RBS Bank, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc rate - andreeabs andreeabs Buna ziua, Am luat un credit de necoie personale de la Europe Credit Bank pe care nu am reusit sa il mai achit cu ratele la zi. Ca urmare, am fost executat ... (vezi toată discuția)
Va rog comcris comcris va multumesc dar as vrea sa precizez ca am facut un imprut la raiffeisen bank in euro si apoi am facut refinantare in lei la alta banca ptr achitarea ... (vezi toată discuția)