avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis ...

Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis o spalatorie auto .Ma deranjeaza foarte mulrt zgomotul apei ,copii care stau noaptea in spalatorie se joaca fotbal se plimba cu bicicletele si mai stau si oameni care beau alcol .Mentionez ca spalatoria este deschisa non stop este amplasata in mijlocul cumunei intre case.am chemat de nenumarate ori politia nici macar nu vrea sa intocmeasca un proces verbal . Ce trebuie eu sa fac unde pot face sesizari ?
Puteti sesiza primaria, politia, in scris cu nr. de inregistrare/ data invocand prevederile Legii nr. 61/ 1991 republicata, privind linistea si ordinea publica. Gasiti legea aici: [ link extern ]
Vedeti art.2 pct.25-27
Pentru zgomot puteti sesiza Agentia de mediu si DJSP, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Va dau un pont... verificați dacă spălătoria respectivă are autorizație de mediu (pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului a județului respectiv). Dacă nu o are, sesizați APM-ul, vin urgent și pot emite decizie de sistare a activității.
Pe langa sfaturile pertinente primite in mesajele anterioare este important sa va "blindati"cu acte ,sesizari,raspunsuri de la institutii,In mod cert va bor fi utile intr.un eventual proces..
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier auto clandestin Adi Lungu Adi Lungu Salutare! Un vecin și-a deschis un atelier auto în propria curte, unde are destui clienți. Din această cauză deranjează, din cauza zgomotului, etc. Se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul ... Paraschiv Rodica Paraschiv Rodica Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul unde locuiesc Menționez ca noi (locatarii) n am dat acordul pentru a se amplasa aceasta ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto la 5m de bloc EllaGhe EllaGhe Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc de 10 nivele , la 5 metri de blocul nostru functioneaza o spalatorie auto , cu program inclusiv Duminica . De la ora 8 pana ... (vezi toată discuția)