avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescripția - legea 2022
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescripția - legea 2022

Prescripția specială

Buna ziua, in urma noi legi a prescriptiei vin cu o întrebare către voi.

Pentru o fapte de conducere fără permis săvârșită in 2017 april iar apelul s-a finalizat in 2022 mai, ma pot încadra la legea prescriptiei ce a fost modificata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:06, 29 Iunie 2022
E valabil primul meu mesaj.
Cautati avocat din timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat, prima abatere. cât poate dura până la recuperarea lui? StefaniaMihaela88 StefaniaMihaela88 Bună ziua! Fratele meu a condus fara permis acesta fiind suspendat pe o luna și îi s-a făcut proces penal. Ce ii se poate întâmpla? Este la prima abatere ... (vezi toată discuția)
Prescriere suspendare permis auto Gabriel tanjala Gabriel tanjala buna ziua, pe scurt, suspendarea permisului auto se prescrie dupa 5 ani? pe larg, acum 5 ani am actionat in instanta decizia de suspendare permis auto ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. suspendare permis, veche de 5 ani pe 60 de zile. am primit ieri prin posta o dispozitie de ... AndersonLeo AndersonLeo Buna ziua tuturor. Am primit ieri prin posta o dispozitie de la serviciul rutier cu o majorare a suspendarii dreptului de a conduce cu 30 de zile, deoarece in ... (vezi toată discuția)