avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara Revin și eu către dvs cu o întrebare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara Revin și eu către dvs cu o întrebare Tatăl meu, ...

Buna seara
Revin și eu către dvs cu o întrebare
Tatăl meu, este nevăzător, și mama încearcă să se angajeze că și asistent personal, primăria, o tot trimite pe la handicap și alte instituții sa vina cu tot felul de cererii. Ajunge acolo, personalul de la instituția cu pricina suna la primărie și primarul susține că nu poate să o angajeze. E posibil așa ceva, sa o trimită sa vina cu cereri fantome cu care. Nici cei de la handicap. Nu știu despre ce este vorba, și să le spună că nu o pot angaja. Ii pot da in judecata

Alte discuții în legătură

Asistent personal pentru nevazatori 1deniss 1deniss Buna seara! In urma cu 2 luni tatal meu a obtinut un certificat cu grad de handicap accentuat pentru nevazatori avand si dreptul la insotitor.Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2015-2016 nicoletaeu nicoletaeu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea mea nedumerire: Parintii mei locuiesc la sat. Mama este diagnosticata cu Parkinson gradul 2 ... (vezi toată discuția)
Refuz angajare asistent personal catalinaciobotaru catalinaciobotaru Fiul meu, in varsta de 20 ani, este posesorul unui certificat de handicap grav cu drept de asistent personal. Vechiul certificat a expirat la data de 23 ... (vezi toată discuția)