avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inaltime gard imprejmuire: Buna ziua, va rog daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inaltime gard imprejmuire: Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ...

Inaltime gard imprejmuire:

Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.
Am cumparat o proprietate ( curte + locuinta ), in autorizatia de construire a luat autorizatie pe inaltime de 2.2m spre strada iar curtea este la acest nivel aprox de 2m inaltime fata de strada. In urbanism scrie ca este inaltime de maxim 2.2m.
Intrebarea mea este nivelul de la care se masoara inaltimea de 2.2m este cel al strazii sau al curtii? mentionez ca nu se specifica asa ceva in urbanism si nici in autorizatie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Inaltime gard intre vecini EmilS EmilS Bună ziua, aş vrea să aflu mai clar care este înălţimea maximă pe care o poate avea un gard între două proprietăţi (este vorba de curţi, nu ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini pe proprietatea mea ene_mihai ene_mihai Buna ziua! As vrea sa prezint un fapt care nu s-a mai discutat aici. Pe un teren pe care am construit o casa, m-am apucat sa fac gardul intre mine si vecinul ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)