irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

O locuinta intabulata primita ca donatie cu contract de mostenire, poate fi atacata in instanta?
 Cristi Q. 
	    	Utilizator

Cristi Q. 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Cristi Q. 
	    	Utilizator

Cristi Q. 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

stefanr1234	                   

bunici mei vor sa imi lase mie casa si inca nu stim ce acte sa facem...trebuie sa spun ca mai am un unchi si doi veri care nu  ar fi de acord cu aceasta...cel ... (vezi toată discuția)
	                    stefanr1234	                   

bunici mei vor sa imi lase mie casa si inca nu stim ce acte sa facem...trebuie sa spun ca mai am un unchi si doi veri care nu  ar fi de acord cu aceasta...cel ... (vezi toată discuția)

ContSters252861	                   

pot parintii face act de vanzare -cumparare unuia dintre copii , fara acordul celuilalt?poate fi contestat acest act? (vezi toată discuția)
	                    ContSters252861	                   

pot parintii face act de vanzare -cumparare unuia dintre copii , fara acordul celuilalt?poate fi contestat acest act? (vezi toată discuția)

andre18	                   

Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)
	                    andre18	                   

Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)