avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ca proprietar asociat într-o asociație de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal ...

Ca proprietar asociat într-o asociație de proprietari ,legal pot participa la ședințele de comitet ? Care articol din Legea 196/2018 îmi permite ? Pentru transparență, ar trebui să mi se permită !
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:50, 5 Iulie 2022
Legiuitorul nu a prevazut posibilitatea sau sintagma proprietar "asociat"
Conform disp L nr 196/2018 exista 2 variante proprietar si membru proprietar care este persoana care a semnat acord de asociere cu asociatia de proprietari,
Legiuitorul a prevazut reguli generale de respectat si aplicat d ecatre asociatiile de proprietari
Pentru situatii speciale,pentru indeparatea de suspiciuni,echipa manageriala a asociatiei de proprietari ,poate permite prezenta unui membru proprietar la sedinta comitetului executiv
Proprietar asociat...
Ce treaba ai mata dom Misu cu sedintele com. ex.?
Mare majoritate a proprietarilor, membri ai as. prop. nu vin la sedinte, nici daca-i convoci cu fanfara de la Dealu Mare...
Sedintele com. ex. se tin, de obicei o data pe luna, se intocmeste un PV, iar deciziile luate se afiseaza la avizier.
Ai o problema "deosebita", o scrii frumusel pe o foaie si o predai pentru inregistrare si astepti raspunsul.
Daca tii neaparat sa participi, discuti cu mb. com. ex. si daca ei sunt de acord, este bine, daca nu, astepti o alta AG si incearca sa candidezi la functia de mb. a com. ex. si ai rezolvato!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate procuror - membru in comitetul executiv al asoc. de proprietari Viliro2005 Viliro2005 Un procuror este membru in comitetul executiv al Asociatiei de Proprietari X din Bucuresti. Acum cativa ani, in urma unui proces, dl procuror a fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
In stare de alerta hotararea adunarii generale poate fi inlocuita ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu In stare de alerta hotararea adunarii generale poate fi inlocuita cu hotararea comitetului executiv? Exista vreo reglementare in acest sens? Multumesc (vezi toată discuția)
Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)