avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea unui avocat ...

buna ziua.Intr-un dosar penal se dispune solicitarea unui avocat in temeiul art 94 alin 4.Am avut multe dosare unde nu s-a facut aceasta solicitare.Eu sunt sanatos perfect pentru varsta mea.Am solicitat unui psihiatru un certificat de sanatate dar am fost refuzat.Instanta nu are probe in acest sens de incapacitate chiar partiala a mea de discernamant.Pentru mine este important si unul extrajudiciar,dar nu stiu cui sa ma adresez.As fi recunoscator pentru mai multe opinii.
Cel mai recent răspuns: grosu48 , utilizator 13:41, 6 Iulie 2022
Art 94 din ce cod sau din ce lege? In NCP si NCPP nu scrie nimic de a avea obligatoriu un avocat.
art 93 alin 4 + art 90 NCPP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in baza art 337 ncp Ganriel Ganriel Solutia pe scurt: In baza art.337 Cod penal si art.375 Cod pr.penală condamna inculpatul SECARĂ GABRIEL, ... pentru infracţiunea de refuz sau sustragerea de ... (vezi toată discuția)
Arr incalca drepturile civile ? StoianRadu StoianRadu Am o condamnare inscrisa in cazierul judiciar ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma mai pot încadra în mapn daca am avut un ... BogdanZew BogdanZew Buna seara! Ma mai pot inscrie in cadrul mapn daca am avut un dosar penal care s a solutionat cu amanarea executarii pedepsei pe data de 02.11.2023? • ... (vezi toată discuția)