avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie-lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie-lamurire

Buna ziua!Urmeaza sa ma mut in chirie(o sa-mi fie decontata de la serviciu o parte din suma chiriei dupa de le duc contractul de chirie intre mine si proprietar inregistrat la ANAF).Cu cine trebuie sa fac contractul de inchiriere in conditiile in care persoana la care urmeaza sa ma mut,are un contract de intretinere cu bunica sa,in viata,bunica locuind tot acolo. Bunica ei a avut o casa, care intre timp a fost demolata si facuta alta noua de nepoata(unde voi sta cu chirie). Mentionez ca nepoata nu are domiciliu pe buletin la adresa respectiva inca, toate facturile la utilitati venind pe numele bunicii.Tot bunica are si actul de proprietate, nepoata mi-a spus ca nu are niciun fel de act in afara contractului de intretinere.Deci,merg sa fac contract de chirie cu nepoata sau cu bunica? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 11:56, 5 Iulie 2022
ati mai intrebat; mergeti la topicul deschis anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere-dilemă Florinel1990 Florinel1990 Buna ziua!Urmeaza sa ma mut in chirie.Cu cine trebuie sa fac contractul de inchiriere in conditiile in care persoana la care urmeaza sa ma mut,are un contract ... (vezi toată discuția)
Contract chirie-proprietar gresit trecut in contract Florinel1990 Florinel1990 Buna seara!Recent am incheiat un contract de inchiriere,inregistrat la finante si am aflat ulterior ca de fapt proprietarul imobilului este alta persoana si nu ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)