avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontat in fals Lucrez la o firma mare de stat . Cunosc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontat in fals Lucrez la o firma mare de stat . Cunosc un caz ...

Pontat in fals
Lucrez la o firma mare de stat .
Cunosc un caz în care un coleg sta acasă de 5 ani și nu vine la munca . I se duce condica acasă și o semnează la 14 zile . De circa 5 ani. Sta 90 zile în medical , 30 în concediu de odihna 30 zile , 30 fără salariu și restul pontat . Este un furt imens ca area leafa bruta circa 8000 lei lunar de 5 ani .
Unde pot depune plângere penala ca la firma sunt toți hoții .
Doresc sa depun plangere penala . Unde și pe ce infracțiune o pot face ?

Alte discuții în legătură

Pontaj fals lucrez de 33 ani la o firma mare de stat . cunosc ... papacostas papacostas Pontaj fals Lucrez de 33 ani la o firma mare de stat . Cunosc pe cineva care nu vine de 5 ani și ii este dusa condica acasă și o semnează. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Partebună Nicu Partebună Nicu In 01.07.2020, ora 20.30 min. am informat avocatul meu ca în următoarea zi nu mă mai reprezintă în sala de judecată. Pe 02.07.2020 am primit un ... (vezi toată discuția)
Colet international netransmis de catre posta romana - probabil fals in acte publice si furt emiliapana emiliapana Buna ziua, Cumpar produse de pe ebay de cativa ani. IN general nu au fost probleme. De vreo 2 luni insa nu am mai primit absolut niciun colet. Toate au fost ... (vezi toată discuția)