avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, sunt însărcinată în 18 săptămâni, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, sunt însărcinată în 18 săptămâni, medicul ...

Bună ziua, sunt însărcinată în 18 săptămâni, medicul de familie mi-a dat concediu medical cod 08 si cod indemnizatie 746,e ok? Sau cod 08 se da doar pentru concediu prenatal? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Reducerea cu o patrime a programului de munca conform ou 96/2003 mstejar mstejar Buna ziua, Sunt insarcinata in 30 de saptamani si am recomandare de la medicul ginecolog pentru reducerea cu 1/4 a programului de lucru conform art 13 din ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate - prenatal allexs96 allexs96 Buna ziua, intampin urmatoarea situatie, fiind insarcinata in aproape 30 de saptamani. In data de 22.04.2020 am prezentat medicului de familie adeverinta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 08 MCO MCO Buna ziua. Medicul meu de familie mi-a dat un CM de 10 zile pentru o cistita. A pus cod 08 pt ca afectiunea a aparut in sarcina. Acum, ca ma gandesc ... (vezi toată discuția)