avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare proprietate .In urma succesiunii eu si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare proprietate .In urma succesiunii eu si inca 2 surori am obtinut un certificat ...

In urma succesiunii eu si inca 2 surori am obtinut un certificat de mostenitor care trebuie inregistrat la sectia financiara.Intrucat pe certificat suntem inregistrate toate surorile mostenitoare este suficient ca la sectia financiara sa mearga doar una singura?Adica inregistarrea va fi valabila pt.toate trei sau trebuie sa mearga fiecare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorillen , utilizator 14:10, 7 Iulie 2022
Este suficient sa mearga doar una dintre dvs, cu o copie simpla dupa certificatul de mostenitor. Si cu documentatia cadastrala pentru imobil/imobile, daca aveti.
Rolul va fi unul singur, comun, pe numele a toate trei.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor germi germi Dupa obtinerea Certificatului de mostenitor in urma dezbaterii succesiunii , unde trebuie depus ? (vezi toată discuția)
Deschiderea de rol dupa succesiune mariusl mariusl 1 in urma succesiunii au rezultat 2 categorii de bunuri pentru copii si sotie decedat : - cu drept de proprietate: total (teren1,2 ,casa-teren3) ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)