avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot achita terapia prin asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot achita terapia prin asociatie?

Buna seara! Am infiintat un ong pentru a sustine terapia fetitei mele diagnosticate cu autism. Cum pot achita terapia prin asociatie? Mentionez ca am strans formulare 230 si am primit si sponsorizari. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:04, 20 Septembrie 2022
conform legii oricine poate face in mod valabil plata pentru alta persoana, deci puteti plati direct furnizorilor de bunuri sau servicii necesare, si face contract de donatie intre ONG si fetita reprezentata prin Dvs. sau cu Dvs. in acest sens. INSA ar fi bine sa fie si in conducerea ONG-ului si printre membri si alte persoane, si sa nu fie fetita singura beneficiara, ca in ultimii ani autoritatile dau interpretari mai stricte unor texte legale ref. conflicte de interese etc. Parintii avand obligatii de intretinere si ingrijire copil, daca ONG condus de Dvs. sa da donatii Dvs. ar putea sa se puna problema ca ONG=ul nu mai respecta cerinta de a nu functiona in beneficiul PATRIMONIAL al membrilor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise de cabinet de psihologie emajaga emajaga Bună ziua, Dacă sunt membru fondator al unui ONG și am și Cabinet Individual de Psihologie pot tăia facturi de pe cabinet către propriul ONG ... (vezi toată discuția)
Finantare ong - imprumut grunwald grunwald Buna ziua, Daca imprumut asociatia cu diverse sume de bani, in calitate de presedinte al acesteia, le pot recupera la un moment dat? Cum se face un act de ... (vezi toată discuția)
Ong - donatii catre angajatii si membrii sai Neaculica Neaculica Poate un ONG sa faca donatii financiare si / sau materiale catre angajatii sau membrii / asociatii sai? (vezi toată discuția)