avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, am o intrebare ce inseamna Stadiu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, am o intrebare ce inseamna Stadiu procesual: Fond intr-un proces civil ?

Buna seara, am o intrebare ce inseamna " Stadiu procesual: Fond " intr-un proces civil ?
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:12, 8 Iulie 2022
Inseamna ca dosarul, cauza se afla la fond, adica in prima instanta. Nu apel sau recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer informatii despre niste nelamuriri intr-un caz penal? Ana maria3798 Ana maria3798 Pe dosar scrie: Sedinta: 22/05/18 Ora extimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: amana cauza Solutia pe scurt: fata de solicitarea aparatorului din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Competenta orosionnic orosionnic buna ziua in cauza fiind un proces penal ptr ucidere din culpa la judecatorie se face disjungere ptr pretenti in civil si se pronunta pe pretenti ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si procedurile ioanandrei ioanandrei va rog mult sa ma ajutati : MOMENT 1 : Judecatorie , Actiune Civila ( anul 2006 ) ,Cauza neevaluabila in bani.SENTINTA data , atacabila cu RECURS. (anul ... (vezi toată discuția)