avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare student din Republica Moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare student din Republica Moldova

Buna ziua,

Societatea ar vrea sa angajeze un student din Republica Moldova care are "permis de sedere temporara, student drept de munca" in Romania. Intrebarea mea este daca putem sa ii facem contract de munca cu norma intreaga/partial? Cu ce salariu ar trebui sa il incadram? Care ar fi procedura de intocmire a unui contract de munca pentru o persoana din Republica Moldova?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 11 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu maxim 4 ore/zi se va face c.i.m. ... minim salariu brut pe tara ... cetățenii din Republica Moldova, pot fi încadrați în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic, fara obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul României a străinilor
multumesc ...sa inteleg ca angajararea norma maxima 4 ore/zi la un salariu brut de 2550 lei...nu se face proportional?

adica la 4 ore /zi sa fie un salariu brut de 1275 lei ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect, la 4 ore /zi ....un salariu brut de 1275 lei ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)