avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care sunt documentele necesare pentru a beneficia de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care sunt documentele necesare pentru a beneficia de scutire ...

Care sunt documentele necesare pentru a beneficia de scutire TVA pentru export de produse conf. art. 294 alin. 1 lit. b din Codul Fiscal. Firma este din Romania platitoare de TVA. Clientul este din afara UE si transportul este in sarcina sa. Trebuie sa fie inregistrat in scopuri de tva? Trebuie sa fie persoana juridica sau poate fi persoana fizica pt. a beneficia de scutire TVA? Eventual si temei legal?

Alte discuții în legătură

Cum se factureaza la export tara non-ue albania? Herodot84 Herodot84 Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult cum se factureaza la export in Albania. Din ce am inteles daca organizez eu transportul catre clientul din Albania ... (vezi toată discuția)
Tva pt marfa di import LUIZAION LUIZAION cum inregistrez tva pt marfa din import destinata revanzarii? platesc tva la marfa + adaos comercial, e foarte mult (vezi toată discuția)
Aducerea in instanta dealer auto Ciprian2018 Ciprian2018 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, eu am cumparat o masina din Romania si am inmatriculat-0 in alta tara, unde am fost obligat sa platesc ... (vezi toată discuția)