avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua, Suntem doua persoane absolvente cu licenta ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua, Suntem doua persoane absolvente cu licenta ale facultatii ...

Buna ziua,
Suntem doua persoane absolvente cu licenta ale facultatii de drept , cu experienta ca si consilieri juridici , 2 ani jumatate si 6 ani, si am dori sa deschidem un srl etc., ca si obiect de activitate consultanta juridica specializata in domeniul achizitiilor. Stie cineva care sunt condiitiile necesare , se impune a fi avocat sau consilier juridic inscris in colegiul consilierilor juridici? Care este forma juridica pentru infiintarea unei astfel de activitati? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina oana , utilizator 12:01, 12 Iulie 2022
La 2 si 6 ani experienta profesionala, ar trebui sa stiti ca ceea ce doriti nu este posibil. Nu pputeti deschide srl cu obiect de activitate consultanta juridica, indiferent daca sunteti inscrise sau nu in colegiu. Iar ca avocati exista o lege speciala care le reglementeaza activitatea si acolo puteti vedea sub ce forme pot profesa.
Mulțumesc pentru răspuns, noi suntem interesate doar de activitatea de consultanta în achiziții, nu neapărat una juridica în sensul larg. Pe acest subiect al consultantei, credeți ca ar putea exista o activitate?
va uitati in CAEN; nu il stie nimeni pe dinafara; daca nu exista specific, mergeti pe ceva in care s-ar incadra; de exempu, consultanta pentru afaceri si management
Asa este, mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Infiintare birou de consultanta juridica iuliuadrianconstantin iuliuadrianconstantin Buna seara, spuneti mi va rog care sunt pasii pt a infiinta un birou de consultanta jurdica. Am aceasta posibilitate in condiitiile in care sunt proaspa ... (vezi toată discuția)
Pfa consilier juridic florinat florinat Buna seara, As dori sa stiu si eu: poate un absolvent de Drept sa devina PFA avand ca obiect de activitate consultatii juridice din diverse ramuri de drept ... (vezi toată discuția)