avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum e posibil ca intr-un proces civil in care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum e posibil ca intr-un proces civil in care reclamatul e o ...

Cum e posibil ca intr-un proces civil in care reclamatul e o asociatie de prorietari iar paratul e unul dintre acestia, pentru niste datorii la intretinere care s-au acumulat datorita faptului ca s-a refuzat primirea de plati la intretinere, desi s-au constatat de catre instanta savarsirea de acte penale si de deturnari de fonduri, in decizia finala instanta sa sustina ca "faptele penale nu fac obiectul cauzei civile"?
Cel mai recent răspuns: ciprian_dragne , utilizator 23:55, 12 Iulie 2022
Trebuie sa faca una dintre parti plangere la politie pentru actele false depuse
de partea adversa intr-o instanta la un proces civil?!!!
Ce este aiurea in aceasta descriere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de specialitate. urgent! ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: am chemat in judecata firma la care lucram pentru acordarea unor drepturi banesti pe care nu le-am primit. Ca sa ma ... (vezi toată discuția)
Penalul tine in loc civilul in acest caz ? Bonix Bonix Gardul despartitor al proprietatii pe una din laturi este amplasat pe pamantul meu si nu pe limita de hotar . Am facut plangere la politie pt. tulburare de ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de fals victorm86 victorm86 As dori sa stiu care este echivalenta in vechiul cod penal a faptei de fals in inscrisuri sub semnatura privata infaptuita prin prezentarea necorespunzatoare a ... (vezi toată discuția)