avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună. Am obținut un loc taxi în urma unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună. Am obținut un loc taxi în urma unei licitații...

Bună. Am obținut un loc taxi în urma unei licitații. Mașina noua comandata întârzie din cauza lipsei componentelor și nu ma încadrez în cele 6 luni prevazute de lege pt eliberarea autorizației taxi. Pot cere de la primărie o amânare a termenului de eliberare a autorizatiei taxi pana sosește autoturismul?
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

În urma unei licitații am obținut un loc taxi. autoturismul ... Ant 79 Ant 79 În urma unei licitați am obținut un loc taxi. Autoturismul nou.,comandat întârzie din cauza lipsei componentelor, și nu ma încadrez în termenul de 6 ... (vezi toată discuția)
Despagubire refuzata de asigurator bandidos87 bandidos87 Buna ziua. Cu scuzele de rigoare sunt sigur ca acest subiect probabil a mai fost dezbatut dar pt a nu interpreta gresit am preferat sa deschid un nou subiect. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare conditii contract auto, vanzatorul intarzie termenul de livrare jablonsky9 jablonsky9 Va salut, Am o situatie mai complicata, sper ca ma poate lamuri cineva. Am platit in luna mai pretul pt. achizitia unui autoturism VW nou la dealer cu toti ... (vezi toată discuția)