avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... În urma unei licitații am obținut un loc taxi. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

În urma unei licitații am obținut un loc taxi. Autoturismul ...

În urma unei licitați am obținut un loc taxi. Autoturismul nou.,comandat întârzie din cauza lipsei componentelor, și nu ma încadrez în termenul de 6 luni prevazut de art14/2 din lege 38 pt obținerea autorizației taxi.... Pot obține de la primărie o prelungire a termenului pana sosește autoturismul?.... (de la primărie mi-a spus ca pot pierde locul și nu pot prelungi termenul
Cel mai recent răspuns: Ant 79 , utilizator 14:35, 8 Iulie 2022
Daca deja primaria v-a raspuns,de ce mai intrebati ,,Pot obține de la primărie o prelungire a termenului pana sosește autoturismul?''
Legea spune ca "Dacă în termen de 6 luni." nu solicit "eliberarea autorizației taxi_ locul atribuit se pierde. Eu" solicit"eliberarea aut taxi dar autoturismul pt care sa plătit avans în decembrie 2021 vine doar în luna sept 2022 pt ca producători auto au probleme legate de componente și logistica. Eu datorita acestui fapt întreb dacă se poate face o prelungire a termenului de eliberare a aut taxi
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
Ant 79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. am obținut un loc taxi în urma unei licitații... Ant 79 Ant 79 Bună. Am obținut un loc taxi în urma unei licitații. Mașina noua comandata întârzie din cauza lipsei componentelor și nu ma încadrez în cele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Sotia mea este fiica de prizonier de razboi .are legitimatia ... gogoasa iulian gogoasa iulian Sotia mea este fiica de prizonier de razboi .Are legitimatia nr338 din 27 sept 2021,AFDPR, filiala Giurgiu.Intrebari beneficiaza de scutiri impozit pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)