avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Nijal
                      Utilizator

Nijal
                      Utilizator                    

Adi Ionescu	                   

Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
	                    Adi Ionescu	                   

Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)

crisvenro	                   

Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
	                    crisvenro	                   

Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)

nitadunca1976	                   

Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
	                    nitadunca1976	                   

Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)