avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de tagada a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de tagada a paternitatii ...

Buna ziua, in urma depunerii unei cereri de tagada a paternitatii am primit comunicare adresa in care mi se solicita numele si prenumele denumirea paratului , si adresa de citare pentru paratul , desi eu le-am cuprins in cerere.
Este nevoie sa depun copii de pe buletin a ambilor parati ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:57, 16 Iulie 2022
Nu este nevoie de copii ale cartii de identitate. Asigurati va ca e identificat corect paratul si transmiteti instanteti inca o data datele respective, mentionand ca e tot ceea ce cunoasteti. Poate vor o adresa de domiciliu mai recenta sau poate e pur si simplu o eroare.
Daca nu aveți avocat angajat este posibil sa va anuleze cererea.
Citarea este foarte importantă.
Depuneți copii xerox după CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 20 de ani handsu handsu Care este procedura de divort in cazul in care partile nu mai locuiesc impreuna (domicilieaza in doua parti diferite ale tarii) de 20 de ani . Din legaturi ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata csabled csabled Cererea de chemare in judecata trebuie sa cuprinde in mod obligatriu datele de idetificare a paratului? Nu stiu nici domocoliul nici alte date ale paratului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! 1 in cat timp pot deschide proces pentru stabilirea ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! 1 In cat timp pot deschide proces pentru stabilirea paternitatii unui copil? 2 In cazul in care testul iese pozitiv si cel actionat in instanta e ... (vezi toată discuția)