avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se poate da o procura speciala pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se poate da o procura speciala pentru succesiune la ...

Buna ziua,
Se poate da o procura speciala pentru succesiune la Consulat daca nu detinem certificatul de deces in original? Avem o copie scanata trimisa de notarul la care s-a deschis succesiunea in tara.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tamcor , utilizator 20:01, 16 Iulie 2022
Da, se poate.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la dreptul de succesiune nearadel nearadel Bna ziua si La multi ani ,va intreb urmatorul lucru :tata a decedat acum 21 de ani si totul a ramas mamei.Recent a decedat si mama si vreau sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala zuzatudorica zuzatudorica Buna ziua. Mama are o garsoniera in proprietate si doi copii, eu și fratele meu care este plecat din tara de 15 ani. La decesul mamaei stiu ca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)