Sunt casatorita de 16 ani+ am umblat cu sotul meu inca 2 ani inainte de casnicie. De a lungul anilor au fost foarte multe certuri, care provin din faptul ca ii un narcisist (nu de mult mi-am dat seama). M-a facut sa renunt la mine, la cine am fost, la parinti, la frati, la prieteni. A fost doar el. M-a ranit emotional la fiecare pas, m-a critizat, m-a facut sa pierd incredea de sine. Niciodata nu am fost destul de buna pentru el, in nici o privinta. Niciodata nu m-am simtit ca femeie. A fost, cum a fost, s-a nascut primul copil. Dupa asta eu am fost de vina ca cat traieste el o sa aiba o grija in plus in viata, si mai bine nu era. Am construit o casa impreuna. Acelasi lucru. Saptamanal imi aducea aminte ca eu sunt de vina ca o sa avem pe ce da banii cat traim, desi erau din fonduri proprii, nu din bani luati imprumut. Am lucrat, am castigat bani frumosi, nu a contat. Nimic nu a contat. El a fost totdeaune cel in dreptate si indreptatit sa se conporte asa cum se comporta. Dupa 3.5 ani a venit al 2 lea copil. A pus capac. Nu ca nu m-a ajutat deloc (desi statea acasa toata ziua) nici cu primul copil, nici cu al 2lea, nici macar nu a privit-o sau nu a luat-o in brate timp de aproape 2 ani. Pe langa asta imi spunea de cateva ori saptamanal " Daca ti-a trebuit copii sa suferi. Asa macar iti trece cheful de la ei, sa mai faci inca unul". Anul trecut mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca vreau sa divortez, am facut niste calcule cum sa imaprtim averea. M-a luat drept proasta, a intors totul impotriva mea, am iesit in minus total. Era o perioada grea, banii nu prea au intrat in familie. Nu am facut pasul urmator. Mi-am cautat un alt job, si m-a tinut la linia de plutire emotional. Am continuat. Certuri continue timp de 6 ani, afectiune 0. A cunoscut pe cineva de 2 luni. Si am vazut ca se poate si altfel. Se poate sa primesc intelegere, afectiune, prietenie, si desi nu am planuri pe viitor cu el, mi-am dat seama ca nu mai vreau sa petrec o zi alaturi de sotul meu.
Intrebarea mea: luand in calcul comportamentul lui inaintea adulterului meu, in cel mai rau caz , daca ajungem in instanta, la cine ajung copii?
Martonze
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Referitor la copii, presupun că sunt mari, peste 14 ani, copilul alege cu cine vrea să locuiască. Şi dacă sunt mai mici, adulterul în sine nu e un motiv ca să rămână copiii la el, depinde se mai mulţi factori.
Pe de altă parte -părerea mea- fiecare relaţie este roz la început. Amintiţi-vă de începutul relaţiei dvs. cu actualul soţ. În căsătorie,pe lângă rutină, intervin problemele supravieţuirii, pe când într-o relaţie extraconjugală, toate acestea sunt uitate şi se pune accentul pe sex.
Fiţi prudentă!
Divort
ContSters166528
Buna seara,va rog sa-mi raspundeti si mie problema mea este ca sotul a bagat divort pe motiv de gelozie insuportabila di partea mea dar el este mutat cu o ... (vezi toată discuția)
Divort
ioanapojar
Inainte de divort sotul meu a solicitat prin istanta program de vizita a copilului si a intentant proces prin ordonata presedentiala iar programul ce i sa dat ... (vezi toată discuția)