avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! As vrea sa stiu cum pot deschide un punct ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! As vrea sa stiu cum pot deschide un punct de lucru/filiala ...

Buna seara!
As vrea sa stiu cum pot deschide un punct de lucru/filiala in Marea Britanie.
Firma mama se afla in Romania, domeniul de activitate: instalatii termice.
Doresc sa preiau lucrari in Marea Britanie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:08, 19 Iulie 2022
punct de lucru in Marea Britanie conform legii romane? nu exista asa ceva. deschideti o firma conform legii britanice.
Nu am precizat nicaieri de punct de lucru conform legii romane. Firma se afla in Romania si doresc sa deschid punct de lucru si in Marea Britanie, normal ca o sa fie conform legii de acolo. Intrebarea este cum se poate realiza punctul de lucru.
aveti dreptate. e cazul sa intrebati un consultant britanic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filiala, sucursala sau reprezentanta? ysty76 ysty76 Buna ziua, Intrebarea mea este, daca o societate comerciala straina, din alt stat membru UE doreste sa-si deschida in Romania o \"ramura\", care ar fi ... (vezi toată discuția)
Tva intra-comunitar la livrarea marfii in alta tara Wieslaw Wieslaw Salut tuturor, O sa fiu foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu urmatoarea intrebare. Un SRL din Romania, care este inregistrata in scopuri TVA ... (vezi toată discuția)
Pot sa deschid o filiala in anglia? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Vreau sa-mi deschid o filiala in Anglia. Ma poate indruma cineva in acest sens? (vezi toată discuția)