avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul ...

Buna ziua,

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj, retras cu terasa partial acoperita.
Doresc sa inchid balconul cu termopan si acoperis tip sandwich din isopan, insa am inteles ca terasa nu poate fi inchisa intrucat exista autorizatie de constructie doar ca etaj retras, iar inchiderea terasei ar intra in conflict cu acest aspect conform unor reglementari urbanistice.

Ma puteti sfatui ce pot face ca totusi sa pot obtine autorizatie pt inchidere terasa?
Cel mai recent răspuns: Gabriel 78 , utilizator 11:54, 20 Septembrie 2024
Apoi, trebuie sa stiti de pe acum, ca va trebuie aprobarea tuturor proprietarilor din bloc si a as. de proprietari.
Asadar, in primul rand, discutati la Primarie/urbanism, vedeti cum stau lucrurile, daca este vreo speranta, apoi, pe rand celelalte actiuni. Oricum este foarte greu, dar speranta tre' sa moara ultima...
Succes!
Aveti perfecta dreptate, speranta moare ultima. Eu speram doar sa aflu daca exista vreun caz fericit care a reusit sa treaca cu bine prin aceeasi experienta.
Bună ziua am văzut întrebarea d-voastra cu închiderea terasei și ca este din 2022. Ați reușit ceva ca am și eu aceeași situație. Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de sticla pe terasa oanastanciu85 oanastanciu85 Buna ziua,am o întrebare.vrem sa achiziționăm un apartament de 60 mp cu o terasa de 60 mp.dorim sa închidem o parte a terasei cu pereți și acoperiș de ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa prin proiectul de reabilitare termica T.Alex T.Alex Inchidere balcon+terasa prin proiectul de reabilitare termica a primariei de sector. Apelez la amabilitatea si cunostintele dvs pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa la un bloc Dan-2000 Dan-2000 Am un apartament la ultimul etaj (retras), care are si o terasa destul de mare (terasa nu are acoperis, e marcata in cadastru ca si “terasa”). Cum as putea ... (vezi toată discuția)