avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un lacatus poate sa sudeze cu oxiacetilena ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un lacatus poate sa sudeze cu oxiacetilena daca nu ...

Buna ziua,
Un lacatus poate sa sudeze cu oxiacetilena daca nu are certificare de sudor ? Daca nu are, unde anume in lege este specificat negru pe alb ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 19 Iulie 2022
Nu stiu daca mai sunt in vigoare aceste Norme
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lacatus mecanic micutu50 micutu50 Buna ziua, Doresc sa intreb daca este undeva reglementat ca un lacatus mecanic sau un mecanic de intretinere are voie sa sudeze cu arc sau este necesar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie electrician, sudor carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! De foarte multa vreme nu am mai avut angajati electricieni sau sudori ; acum trebuie sa angajam un electrician si un sudor si nu mai stiu ce fel ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! obiective de performanta=sarcini de serviciu Alina Alina Alina Alina Buna ziua Sunt intr-o mare dilema Credeti ca ma puteti ajuta cu dezlegarea unei dileme in sensul ca obiectivele de performanta care tb inserate in fisa ... (vezi toată discuția)