avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fum dintr-o sursă necunoscută
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fum dintr-o sursă necunoscută

Bună seara,

În caz ca un vecin (nu îmi pot da seama exact care e din cauza ca e noapte și fumul se vede doar acolo unde ajunge lumina de la stâlpul de iluminat, dar știu aproximativ zona potențială. E un rand de 3-5 case max ) da foc la gunoaie/resturi vegetale , cum pot proceda pentru a opri asta cât mai repede posibil ? Nu de alta , dar măcar noaptea să pot tine geamul deschis pentru a putea aerisii și racorii cât de cât locuința (mai ales ca ziua sunt temperaturide 35-40 de grade in aceastăperioadă) , nu să-mi umple casa cu mirosul insuportabil de fum . Eu m-am gandit să sun la 112 pentru pompieri și sa găsească ei exact adresa pentru a stinge focul și pentru a-l amenda bine pe respectivul/respectiva (da , sunt conștient ca nu-s sanse mari ca asta sa se poată realiza , dar poate îmi da cineva speranțe:) )

Vă mulțumesc anticipat!

Ps: este a doua noapte la rand când pățesc asta...
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2022
gjo, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:08, 22 Iulie 2022
Sunati la politia locala .
Daca se desfasoara activitatea de ardere resturi vegetale,etc ,automat exista si probe ,respectiv urmele arderii pe care autoritatile=politia teritoriala,ISU le pot constata si eventual sanctiona
Pentru poluare p[uteti sesiza Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la arderea materialelor vegetale din gospodarie, exista ... pop sorin pop sorin Referitor la arderea materialelor vegetale din gospodarie, exista alt act normativ decat ORDIN nr. 579 si 162 ? ``Arderea miriştii, vegetaţiei uscate şi a ... (vezi toată discuția)
Arderea deseurilor menajere la limita de proprietate sergiuromeo sergiuromeo Buna seara,,ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati din pct de vedere juridic. Astszi 07.08.2018 orele 11.00 pe o canicula ridicata un vecin a dat ... (vezi toată discuția)
Restaurant poluant in vecini Skating Skating Casa mea este vecina cu o alta in care functioneaza un restaurant arabesc. Pe kanga faptul ca trotuarul este folosit de catre acestia pentru a servi la masa ... (vezi toată discuția)