As vrea sa știu ce acte trb .pentru dezbaterea succesiunii după părinții decedați.suntem doi frați,eu fara copii fratele decedat cu trei copii și o soție( a doua) de care a fost separat dar nu divorțat.Cum se împarte totul,procentual.Eu am făcut acceptarea,fratele-nu. Eu am și un testament olograf(daca contează).actele se pot trimite pe E mail?sau doar pe hârtie?multumesc
Va adresați unui birou notarial din circumscripția judecătoriei unde părinții dvs au avut ultimul domiciliu, cu actele de proprietate și ce mai aveți.
Răspunsurile la întrebările dvs le aflați la o discuție directa, cu actele în fata.
Acte mostenire
mimi28
Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii
1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala
10171
Buna ziua,
As avea urmatoarea speta: mama a murit de curand, iar eu si fratele meu suntem singurii mostenitori (tatal e si el decedat). Cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Mostenirea
mariancristielena
BUNA ZIUA,acum 6 ani a decedat socrul meu ,nu s-a facut succesiunea,acum 1 luna a decedat si soacra mea,am vrea sa deschidem succesiunea pentru AMANDOI,sunt 2 ... (vezi toată discuția)