avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate să bage ...

Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate să bage divorț la urgență în tribunal fără actele mele menționez că sunt plecată afară din țară
Cel mai recent răspuns: Tabarana , utilizator 18:15, 27 Iulie 2022
Bună seara dacă am sechestru pe bunuri mașina casă care sunt bunuri comune și soțul vrea să divorțeze menționez că creditele sunt doar pe numele meu el nu plătește nimic se poate face partaj vă rog să ma ajutați să înțeleg
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
Tabarana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună , mă numesc tabita și aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța ... Tabitaapostol Tabitaapostol Bună seara, aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța dacă soțul nu vrea iar certificatul de căsătorie este la el și nu vrea sa mi-l dea ca ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 15 ani fara copii. gabriela paius gabriela paius buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri si sfaturi.sunt casatorita de 15 ani fara copii si locuim in casa parintilor mei.as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort de sotia din strainatate lacyka1969 lacyka1969 buna.doresc sa mentionez faptul ca am intentat divort cu acordul partilor.sotia fiind la lucru in germania in 12august cand a fost in tara a fost la un notar ... (vezi toată discuția)